Mentenanță

        În urma utilizării pregnante a clădirilor, acestea pot suferi diferite grade de uzură care se pot transforma în pericole pentru utilizatori sau pot periclita buna desfășurare a activităților. Având în vedere aceste aspecte, este recomandat ca periodic să se efectueze lucrări de mentenanță, un serviciu care se dovedește a fi mai eficient logistic și financiar, prevenirea în detrimentul reparării.

Astfel în cadrul companiei noastre am dezvoltat și serviciul de mentenanță pentru a veni în întâmpinarea colaboratorilor noștri care doresc un partener de încredere, la care pot apela în situații de urgență, dar mai ales pentru a preveni degradarea clădirilor, a instalațiilor sau a platformelor unde își desfășoară activitatea.

Împreună stabilim un plan de execuție și de acțiune amănunțit astfel încât funcționalitatea spațiilor de producție, birouri, platformelor să nu fie afectate și care să funcționeze la capacitatea lor maximă, prin controale și revizii periodice sau remedierea imediată a unei defecțiuni accidentale.
Astfel vă putem oferi servicii complete de :

  • Mentenanță construcții
  • Mentenanță instalații
  • Mentenanță platforme

Pentru alte detalii nu ezitati să ne contactați.